Verhalen van Klanten

Ontdek hoe onze klanten hun mobiliteitsuitdagingen aangingen met onze maatwerk oplossingen.

S.M.A.R.T. verzorgt voor ons het gehele traject naar nieuwe leasecontracten. Berijders worden aan de hand genomen en na het maken van de keuze wordt de gebruikersovereenkomst opgesteld en bovenal wordt de beste deal uit de markt gehaald voor de desbetreffende auto. Ook kunnen wij leunen op de onuitputtelijke kennis over de leasebranche en staat men ons tijdens het contract met raad en daad bij.

G.P. Smit

HR Aiden

Al meer dan 10 jaar maken wij naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van S.M.A.R.T. Automotive. Het stopt voor hen niet bij het verzorgen van het offertetraject, maar ook tijdens de leasecontracten staan ze ons met raad en daad bij, waardoor wij de juiste keuze kunnen maken. In al die jaren hebben we al heel wat tijd én geld bespaard door te kiezen voor een samenwerking S.M.A.R.T. Automotive!

Marieke Farla

Facilitair manager, Knaapen

S.M.A.R.T. Automotive heeft gezorgd voor een structurele aanpak binnen ons wagenpark, waarin een gezonde balans is gevonden tussen werktevredenheid, duurzaamheid en kosten. Door de expertise op grijs-kenteken hebben we geheel andere inzichten gekregen over de verdeling van auto’s en bussen in ons wagenpark. Met een compleet aangepaste inrichting die we voor de overgebleven bussen geadviseerd hebben gekregen hebben we een mooie efficiencyslag kunnen slaan waarmee we een behoorlijke kostenbesparing realiseren. 

Richard van Dongen

Algemeen directeur, Van Dijnsen

Persoonlijk advies of een scherpe leaseofferte?

Binnen 4 uur krijg je van ons een reactie.