De beste
lease deal

De beste prijs met de beste voorwaarden.

Onafhankelijk en maatwerk advies

Als intermediair staan we tussen jou en de aanbieders in de lease markt. Omdat wij onafhankelijk opereren en geen belangen hebben in bepaalde merken, gaan wij altijd voor de scherpte deal met de beste voorwaarden. Dit regelen we door met meerdere partijen samen te werken aan zowel leasemaatschappij kant als aan leverende dealer kant.

Voordelen:

 • Altijd goede voorwaarden, vanzelfsprekend o.b.v. jouw wensen en behoeftes
 • Je hoeft zelf niet de markt op, het offertetraject kost je géén tijd
 • Je bent verzekerd van een goed vergelijk, o.b.v. de juiste voorwaarden en parameters
 • S.M.A.R.T. zal je, o.b.v. van 20+ jaren ervaring in de autolease, altijd voorzien van de juiste adviezen

Wij definiëren drie verschillende leasevormen. Lees hieronder de verschillen.

S.M.A.R.T. Automotive helpt je graag bij het vinden van de juiste (full) operational lease aanbieding voor de auto die bij jouw organisatie past. Hierbij gaat het om een samenspel tussen de gewenste auto, de leasevoorwaarden en de daarbij behorende scherpe leaseprijs.

 1. Kostenoverzicht: Met full operational lease betaal je een vast bedrag per maand waarin alle kosten zijn inbegrepen, behalve brandstofkosten. Dit geeft je duidelijk inzicht in je maandelijkse uitgaven.
 2. Geen balansimpact: De leaseauto hoeft niet op de balans van het bedrijf te worden gezet. Dit betekent dat het geen beslag legt op de liquiditeit van je onderneming.
 3. Beheer en onderhoud: Je kunt het volledige beheer en onderhoud van de leaseauto’s zonder extra kosten uitbesteden aan erkende merkdealers. Dit bespaart je tijd en moeite.
 4. Belastingvoordeel: Zakelijke full operational lease biedt de mogelijkheid om de kosten van de leaseauto af te trekken van de winst, waardoor je als ondernemer minder belasting betaalt. Daarnaast hoef je geen btw te betalen over de aanschaf van de auto.
 5. Zorgeloos rijden: Onderhoud, reparaties, verzekeringen, wegenbelasting en bandenvervanging zijn allemaal inbegrepen in het maandelijkse leasebedrag. Ook is er vaak vervangend vervoer geregeld bij pech of schade, zodat je je als bedrijf geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten of het regelen van deze zaken.

Kortom, full operational lease biedt gemak, financiële voordelen en gemoedsrust voor bedrijven die hun wagenpark willen optimaliseren.

Naast operational lease bieden wij bij ook de financial lease constructie aan. S.M.A.R.T. Automotive werkt samen met gerenommeerde lease- en financieringsmaatschappijen om voor jou de beste deal uit de markt te halen. Het voordeel van financial lease:

 1. 100% financiering: Met financial lease kun je een bedrijfsmiddel, zoals een auto, volledig financieren zonder grote initiële investering. Je betaalt het aankoopbedrag in termijnen, waardoor je liquiditeit behouden blijft.
 2. Economisch eigenaarschap: Hoewel je de aankoop niet direct hoeft te betalen, ben je wel meteen de economische eigenaar van het bedrijfsmiddel. Dit betekent dat je er direct gebruik van kunt maken en je zelf verantwoordelijk bent voor de operationele kosten. Rij je minder, betaal je dus ook minder.
 3. Fiscale voordelen: Bij financial lease kun je profiteren van fiscale voordelen, zoals de investeringsaftrek. Dit kan gunstig zijn voor jouw als ondernemer. Wij geven je daar graag advies over.

Kortom, financial lease biedt flexibiliteit, financieringsmogelijkheden en belastingvoordelen voor ondernemers die bedrijfsmiddelen willen aanschaffen.

Shortlease verenigt het beste van 2 werelden: korte looptijden zoals bij het huren van een auto, maar, zoals bij leasing, tegen acceptabele tarieven.

Dus ben je op zoek naar een tijdelijke (bedrijfs)auto, voor een project of voor een werknemer met een tijdelijk contract? Regel dat via ons! Door ons brede netwerk in shortlease wereld kunnen we binnen 24u een auto voor je regelen en op locatie laten afleveren.

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Verhalen van Klanten

Ontdek hoe onze klanten hun mobiliteitsuitdagingen aangingen met onze maatwerk oplossingen.

Persoonlijk advies of een scherpe leaseofferte?

Binnen 4 uur krijg je van ons een reactie.