Laadvoorzieningen

Van een éénvoudige thuislader tot een laadplein van 100 laders afgestemd op jouw bedrijfsgebouw. Onze experts werken het beste advies voor jou uit.

Voor thuis en op kantoor

Bij iedere elektrische auto hoort een laadvoorziening bij. Dat is het nieuwe tanken. Maar hoe regel je dat? Waar moet je allemaal aan denken? En wie is waar verantwoordelijk voor? Onze experts denken met je mee, van een éénvoudige laadpaal voor de deur tot een complete laadplein van 100 laders bij een bedrijfsgebouw.

Thuislader

Een thuislader is de meest fijne manier voor een berijder om zijn auto op te laden. Je kan de auto dan opladen als je hem niet nodig hebt of als je ligt te slapen. Via onze partners zorgen wij voor een goede installatie bij de berijder thuis. Moet dit verrekend worden met de laadpas van de leasemaatschappij? Geen enkel probleem! Ook dit regelen wij voor je in. Zo hoeft de berijder nooit lang te wachten op zijn geld en kan je op de meest efficiënte manier gebruik maken van je elektrische auto.

Laadpaal op kantoor

Als bedrijf zijnde denk je aan elektrisch rijden. Maar hoe ga je al die elektrische auto’s van je collega’s aan de laadpaal krijgen? Is er voldoende stroom in het pand? Hoe zorg ik ervoor dat mijn bedrijfspand niet zonder stroom komt te zitten? Veel vragen waar je mee te maken krijgt als je meerdere laadpalen op kantoor wilt installeren. Wij werken samen met zeer professionele bedrijven die dit probleem voor jullie kunnen oplossen.

Van een enkele laadpaal tot een laadplein waar je met 100 voertuigen tegelijk kan laden, dit is geen probleem. Zowel AC-laden (normaal) als DC-laden (snelladen) is mogelijk op eenzelfde laadplein. Wij zorgen ervoor dat de meterkast in je pand voorrang krijgt en dat er voldoende stroom verdeeld wordt naar de laadpalen.

 

Is de investering te groot of wil je het graag voor gefinancierd hebben? Ook dit is allemaal mogelijk! Vraag daarvoor naar de mogelijkheden.

Verhalen van Klanten

Ontdek hoe onze klanten hun mobiliteitsuitdagingen aangingen met onze maatwerk oplossingen.

Persoonlijk advies of een scherpe leaseofferte?

Binnen 4 uur krijg je van ons een reactie.