Wagenparkbeheer

Deskundig advies voor jouw unieke wagenpark.

Wagenparkbeheer

Ben je teveel tijd met het wagenparkbeheer kwijt? Zie je door de bomen het bos niet meer en heb je geen idee of de leasemaatschappijen wel een eerlijke contractaanpassing naar je sturen? Geef het beheer van je wagenpark dan aan ons!

Door de jaren heen zijn wij naast lease intermediair ons meer gaan richten op wagenparkbeheer. De complexe wereld van voertuigen en leasecontracten roept een hoop vragen op. Vaak wordt wagenparkbeheer erbij gedaan en is het een ingewikkeld onderwerp. Wat zijn de voordelen om het wagenparkbeheer uit te besteden:

  1. Ontzorging: Wanneer je het wagenparkbeheer uitbesteedt, hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud en administratie. Voor zowel jullie berijders als de beslissers binnen het bedrijf zijn wij continu bereikbaar. We nemen een hoop operationele vragen uit handen.
  2. Tijd- en kostenbesparing: Het in eigen beheer houden van een wagenpark kan veel tijd en geld kosten. Door het uit te besteden, kun je besparen op interne kosten en efficiënter gebruikmaken van jarenlange expertise.
  3. Professioneel advies: Omdat wij iedere dag met je wagenpark bezig zijn, geven we je pro-actief advies op de besparingen die mogelijk zijn in het wagenpark. Wij stellen het belang van jullie als klant voorop en zorgen voor een meest efficiënte wagenpark indeling.
  4. Van A tot Z geregeld: Van het opstellen tot het volledig uitvoeren van je leaseregeling, wij pakken alle zaken beet. We gaan met je berijders aan de slag om de juiste auto samen te stellen en zorgen dat gedurende het contract de operationele kosten zo laag mogelijk blijven. Bij het inleveren van de auto controleren wij ook de eindafrekening met de leasemaatschappij om eventuele verrassingen te tackelen.

Kortom, het uitbesteden van wagenparkbeheer is vaak de meest efficiënte en effectieve keuze voor jouw als bedrijf. Of het nu gaat om een klein wagenpark van 10 auto’s of een wagenpark van 1.000 auto’s, wij denken graag met je mee!

Verhalen van Klanten

Ontdek hoe onze klanten hun mobiliteitsuitdagingen aangingen met onze maatwerk oplossingen.

Persoonlijk advies of een scherpe leaseofferte?

Binnen 4 uur krijg je van ons een reactie.