Bedrijfswagens

Bedrijfswagens zijn een verlengstuk van je bedrijf, Maak de juiste keuze.

Consultant
Ersin Sönmez

Bang dat je straks niet meer de binnenstad inkomt vanwege de milieuzones? Laat je adviseren door ons om de juiste beslissing te maken.

De juiste bedrijfswagen die past bij jouw onderneming

Bedrijfswagens zijn een verlengstuk van je bedrijf. Je hebt ze nodig om je eigen goederen te vervoeren, om gereedschap te vervoeren of om op locatie je werk te kunnen doen. Daarom is het erg belangrijk dat je de juiste bedrijfswagen hebt die past bij jouw onderneming.

De meeste mensen kiezen een bedrijfswagen op basis van een merk. Iedereen heeft een merk voorkeur en vaak begint daar de zoektocht. Door de jaren heen zijn bedrijfswagens enorm goed ontwikkeld waardoor iedere bedrijfswagen voldoet aan de juiste cabine om je werk te kunnen doen.

Belangrijkste van een bedrijfswagen is de laadruimte. Kies ik een compacte laadruimte of een vierkante. Neem ik deuren tot de Hoogte 3 bus of kies ik voor twee zijschuifdeuren? En wat te doen met een dubbele cabine? Doe ik dit af-fabriek of liever achteraf?

Een bedrijfswagen selecteren die het beste past bij jouw onderneming is een lastige klus. Zeker met de levertijden en de keuze mogelijkheden. Wij hebben ingangen bij alle bedrijfswagen merken en kunnen je zo van alle informatie voorzien die je nodig hebt.

Nadat je de bus hebt gekozen is een inrichting van belang. Veel bedrijven kiezen ervoor om de spullen en het materiaal los achterin te leggen. Dit is echter levensgevaarlijk! Indien je een noodstop moet maken en je lading is niet verzekerd, vliegt dit zo door de cabine heen. Je verzekering kan zelfs weigeren om de schade daarvan uit te keren. Het is dus van essentieel belang dat je goed nadenkt over de inrichting en vooral het zekeren van je lading.

Om de juiste inrichting te bepalen voor jouw bus, is het voor ons belangrijk om te weten wat je werk precies inhoudt. Daarom komen we eerst op locatie om te kijken hoe je de bus gebruikt en hoe we je bus dan het beste kunnen indelen. Zo kan je van standaard betimmering toch maatwerk maken en is het helemaal afgestemd op jouw behoefte.

Wist je dat in 2025 de BPM-vrijstelling op grijskenteken komt te vervallen? Dat betekent dat een gemiddelde bedrijfswagen tot zo’n € 15.000,- duurder gaat worden!! Kies daarom dit jaar nog voor een bedrijfswagen om nog vol te genieten van de BPM-vrijstelling.  

Voor elk formaat bus is een chassis cabine bestelbaar. Dat is niets anders dan een cabine met een kaal chasis aan de achterkant waar je iets moet opbouwen. Denk daarbij aan een open laadbak, een bakwagen of een oprijwagen. In de op- en ombouw wereld is er van alles mogelijk en daarom is het verstandig goed na te denken hoe jouw bedrijfsprocessen lopen en wat voor opbouw er handig is voor jouw werk.

Naast alle afmetingen, kan je ook denken aan gewicht. Zeker met een elektrische bedrijfswagen is gewicht een belangrijk onderwerp om je rijbereik te vergroten. Omdat wij met veel ombouwers samenwerken in Nederland, kunnen we je voorzien van de beste advies met snelle en goede service.

Als we dan de configuratie van je bus compleet hebben, gaan we uiteraard op zoek naar de beste financieringsvorm. Voor de ene ondernemer kan het handig zijn om te financial leasen waarbij de andere ondernemer liever een vast bedrag per maand wilt betalen en dat daarmee alles gedekt is. Ook dit nemen we volledig uit handen en denken mee in jouw situatie.

Zoals je leest is de juiste bedrijfswagen selecteren geen makkelijke keuze. Wij kijken onafhankelijk met je mee naar je bedrijfsvoering en adviseren de beste combinatie van alle punten die je hierboven ziet. Met onze 20+ jaar ervaring in bedrijfswagenland, zorgen we ervoor dat we je op alle punten kunnen ondersteunen.

Neem nu contact met ons op en we denken graag met je mee!

Verhalen van Klanten

Ontdek hoe onze klanten hun mobiliteitsuitdagingen aangingen met onze maatwerk oplossingen.

Persoonlijk advies of een scherpe leaseofferte?

Binnen 4 uur krijg je van ons een reactie.