06 41 44 34 75 info@smartautomotive.nl

CONSULTANCY

S.M.A.R.T. Automotive Consultancy denkt met u mee!

Is uw autobeleid aan verversing toe, of heeft u zelfs geen autobeleid? Wilt u de mogelijkheden bekijken van andere leasemaatschappijen? Voldoen u huidige afspraken met uw leasemaatschappij nog wel aan uw wensen? Bent u benieuwd of u op uw wagenpark kunt besparen? Zijn de ontvangen contractaanpassingen van de leasemaatschappij wel redelijk? Hoe zorg ik ervoor dat mijn berijders de operationele kosten van hun auto in bedwang houden en zich aan de gemaakte afspraken houden? Hoe zorg ik voor vergroening van mijn wagenpark, zonder concessies te doen aan de praktische inzet?
DB2012AU00135_large_1-300x200

Allemaal vragen waar S.M.A.R.T. Automotive Consultancy wel raad mee weet. Wij zetten onze kennis en expertise graag in om uw vragen te beantwoorden en waar mogelijk met verbetervoorstellen te komen. Daarnaast hebben wij de contacten met de juiste partijen in de markt die het best aan úw wensen voldoen!

Eerst zullen wij met u om tafel gaan om uw specifieke vragen en/ of wensen vast te stellen, waarna wij graag voor u aan het werk gaan!

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of laat ons u terugbellen.

Contactgegevens

S.M.A.R.T. Automotive Consultancy
Hooivorkstraat 11
4904 VG Oosterhout

Tel: 06-41 44 34 75
E-mail: info@smartautomotive.nl