Mobiliteits- intermediar

De beste oplossing voor uw mobiliteitsvraagstuk! 100% onafhankelijk. 

S.M.A.R.T. Automotive

S.M.A.R.T. Automotive zet haar jarenlange ervaring in wagenparkbeheer en leasing in om klanten te helpen bij het verbeteren van hun wagenparkbeleid én het besparen van kosten op gebied van zakelijke mobiliteit.
0 +
Jaar ervaring
0 +
(Bestel)auto's geleverd
0
Klanten

Ontmoet Bart

Bart is een enthousiaste Brabander die altijd gaat voor de beste deal. Zijn motto: recht is recht, krom is krom. Bij Bart zal je altijd een eerlijk antwoord krijgen over de feiten die op tafel liggen. Met zijn jarenlange expertise vanuit de leasebranche en als intermediair, weet Bart exact waar hij de beste deal kan vinden. In het weekend kan je hem vinden in zijn rode Mazda MX-5 waar hij snelle maar leuke kilometers mee maakt!

Ontmoet Ersin

Ersin heeft een jarenlange historie binnen de automotive. Door zijn ervaring vanuit meerdere autobedrijven, leasemaatschappijen en importeurs denkt hij vanuit een breed perspectief mee. Zijn expertise rondom bedrijfswagens en in- en ombouwpartijen zorgt ervoor dat Ersin een perfecte gesprekspartners is voor klanten met bedrijfswagens. Daarnaast is hij ook een enorme fan van autosport. Een middagje kletsen over Formule 1? Voor je het weet is je middag zo om!