Partners

Ontdek hoe we samen met onze partners mobiliteitsuitdagingen aangaan met maatwerk oplossingen.

Ambachtelijke Versdetailhandel Nederland (AVN)

Ambachtelijke Versdetailhandel Nederland (AVN) is de nieuwe naam van AGF Detailhandel Nederland (ADN) en is de ondernemende en betrokken brancheorganisatie voor groente, fruit en versspecialisten in Nederland.
AVN zet zich in om de positie van de ondernemers te versterken en het rendement van aangesloten bedrijven te verbeteren. Ambachtelijke Versdetailhandel Nederland is de vereniging, van, voor en door groente- en fruitspecialisten.
Veel ondernemers rijden dagdagelijks met hun bedrijfswagens rond om de verse groente en fruit op locatie te bezorgen of naar hun winkel te halen. Om deze reden heeft AVN gekozen om een partnership aan te gaan met S.M.A.R.T. Automotive.

Over AVN:
Wij staan klaar voor iedere groente, fruit en/of versspecialist in Nederland om onze diensten en expertise in te zetten en gezamenlijk tot de beste oplossing te komen! Veilig en efficiƫnt groente en fruit vervoeren, daar gaan wij voor!

Neem snel contact met ons op en we komen graag langs!

Koninklijke Vereniging Bloemist Winkeliers (VBW)

Koninklijke Vereniging Bloemist Winkeliers (VBW) is de ondernemende brancheorganisatie voor gevestigde bloemisten in Nederland. Dagelijks zet VBW zich in voor haar ruim 1.300 leden om het rendement te verbeteren.

Deze ondernemers verkopen bloemen, planten, bloemwerk, potten en aanverwante producten aan consument en bedrijfsleven vanuit een bloemenwinkel. VBW is de vereniging, van, voor en door bloemisten.

Veel ondernemers rijden dagdagelijks met hun bedrijfswagens rond om de mooie bloemen en planten op locatie te bezorgen. Om deze reden heeft VBW gekozen om een partnership aan te gaan met S.M.A.R.T. Automotive.

Over VBW:

Wij staan klaar voor iedere bloemist in Nederland om onze diensten en expertise in te zetten en gezamenlijk tot de beste oplossing te komen! Veilig en efficiƫnt bloemen vervoeren, daar gaan wij voor!

Neem snel contact met ons op en we komen graag langs!

Persoonlijk advies of een scherpe leaseofferte?

Binnen 4 uur krijg je van ons een reactie.